ΠΛΗΡΩΜΗ ONLINE

STUDIOS STELLA 1
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΜΑΣ
(πατήστε στο Live-Pay
για να πληρώσετε online)

livepay

 

 

STUDIOS STELLA 2
ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΜΑΣ

(πατήστε στο Live-Pay
για να πληρώσετε online)


livepay

 

Who's Online
Έχουμε 1 επισκέπτης συνδεδεμένους
MHTE

ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΜΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ:
0938K122K067390

 

ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΜΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ:
0938K122K0674000

Η περιοχή της Τορώνης

PDFΕκτύπωσηE-mail

Τα Studios Στέλλα βρίσκονται στην Τορώνη, μιά από τις ομορφότερες περιοχές της Σιθωνίας, της μεσαίας χερσονήσου της Χαλκιδικής.

 

Η Χαλκιδική βρίσκεται νοτιοανατολικά της Θεσσαλονίκης και είναι ο πιο δημοφιλής προορισμός για διακοπές στη Βόρειο Ελλάδα ειδικά το καλοκαίρι.

 

Η Τορώνη απέχει 135 χλμ από το Αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης και είναι εύκολα προσβάσιμη με αυτοκίνητο (ενοικιαζόμενο ή ιδιωτικό) ή με λεοφωρείο. Είναι ένα μοναδικό μέρος για ξεκούραστες και ήσυχες διακοπές. Σύμφωνα με την Ελληνική Μυθολογία ήταν το μέρος στο οποίο ζούσε ο Πρωτέας, γιος του Πωσειδώνα (θεός της θάλασσας) μαζί με τη γυναίκα του, Τορώνη από την οποία πήρε και το όνομα της η σημερινή περιοχή.

 

Πολύ κοντά στην Τορώνη, βρίσκεται το  ΠΟΡΤΟ ΚΟΥΦΟ, ένα μοναδικό φυσικό λιμάνι με πολλές γραφικές ψαροταβέρνες.

 

Περιμετρικά της Τορώνης θα βρείτε κάποιες από τις ομορφότερες ελληνικές παραλίες όπως την παραλία της Τορώνης, Αρετές, Δεστενίκα, Καλαμίτσι, Κριαρίτσι, Τηγανιά, Λιναράκι, Πηγαδάκι, και λίγο πιο μακρία την παραλία της Σάρτης, τις Καβουρότρυπες, Αρμενιστή και Πλατανίτσι. Επίσης σε όλες τις παραλίες θα βρείτε πολλά διάσημα beach bars για ώρες ατελείωτου κεφιού και διασκέδασης.